top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

14.jpg
Algemene voorwaarden: Welkom

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Algemeen

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Irene Visch Fotografie.

 2. Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken.

2. Fotoreportages

 1. U kiest voor een bepaalde fotograaf omdat de stijl van deze fotograaf u aanspreekt. Irene Visch Fotografie mag haar artistieke kennis en vaardigheden toepassen op de fotoreportage.

 2. Uit iedere fotoreportage wordt een selectie van de foto’s gemaakt. Irene Visch Fotografie zal een selectie maken van de beste foto’s. De fotoreportage is compleet nadat Irene Visch Fotografie deze selectie heeft gemaakt. Irene Visch Fotografie is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto’s wel en niet geschikt zijn om aan u te tonen.U kunt geen beroep doen op de foto’s die Irene Visch fotografie niet geschikt vindt om aan u te tonen.

 3. U krijgt als klant de digitale foto’s op groot formaat. U ontvangt de foto’s dubbel. Ieder met en zonder logo. Het aantal foto’s dat u ontvangt verschilt per reportage en wordt na boeking nog duidelijk vermeld door de fotograve.

 4. De tijd die u voor de fotoreportage krijgt is per fotoreportage verschillend. Verdere informatie hierover kunt u vinden bij pakketten. Na het boeken van een fotoreportage wordt altijd door de fotograve vermeld hoeveel tijd u krijgt voor de fotoreportage.

 5. Zorg ervoor dat u en uw paard klaar staan op de afgesproken tijd en locatie zodat we meteen kunnen beginnen.

 6. Binnen 5 dagen na de reportage ontvangt u een persoonlijke bestelpagina. Nadat u uw bestelling heeft doorgegeven duurt de levering van de foto’s 3 weken.

3. Boekingen

 1. Een fotoreportage boeken kan: via het contact formulier op de website, per privé bericht op Facebook of Instagram.

 2. Eventuele reiskosten van Irene Visch Fotografie zitten niet bij de reis inbegrepen. Deze komen bij de prijs van het gekozen pakket er nog bij.

 3. Bij slecht weer wordt de fotoreportage verplaats. Dit gebeurd op inzicht van de fotograve en wordt 24 uur voor de reportage met u gecommuniceerd.

 4. Annuleren van de fotoreportage dient 48 uur van te voren gedaan te worden als u gehinderd bent. Gebeurd dit binnen 48 uur voor de geplande fotoreportage dan word 25% van het geboekte pakket in rekening gebracht.


4. Betalingen & levertijd

 1. Door een fotoreportage te boeken gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden. De betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen in overleg met beide partijen.

 2. De foto’s van de reportage worden verstuurd via WeTransfer. De bestelpagina word verstuurd  via e-mail met Pixieset.

 3. U ontvangt na het boeken van een fotoreportage zo snel mogelijk een factuur met daarop een beschrijving van de bestelling, de kosten en de bankgegevens om de factuur te voldoen.

 4. De betalingstermijn van uw factuur is tot en met de dag van de geplande fotoreportage.

 5. De levertijd van de persoonlijke bestelpagina is binnen 5 dagen na de reportage. De levering van de uitgekozen foto’s is 3 weken vanaf dat uw gewenste foto’s zijn doorgestuurd.

 6. Na bestellen van foto’s is mogelijk. U dient in uw persoonlijke bestelpagina aan te geven dat u meer foto’s wilt bestellen. Hiervoor wordt nog een aparte factuur verstuurd. Deze dient binnen 5 dagen betaald te worden.

 7. Uw fotoreportage en uw foto’s zijn voor u persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk.

5. Klachten, Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid

 1. Klachten betreffende het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen tien werkdagen na levering van de foto’s schriftelijk aan de fotograaf te worden verteld. De fotograaf heeft het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren.

 2. Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is uitsluitend mogelijk als er volgens punt 5.1 binnen 10 dagen een officiële klacht is ingediend.

 3. Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotograaf, in welke zin dan ook.

 4. U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.

 5. Deelname aan een fotoreportage en/of workshop is volledig voor uw eigen risico.

6. Auteursrechten & Publicaties

 1. Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Irene Visch Fotografie. Indien u foto’s wilt gebruiken voor publicatie, neem dan altijd vooraf contact met ons op.

 2. Op geleverde foto’s rusten altijd de auteursrechten Irene Visch Fotografie. U koopt een digitale foto, niet de rechten op de foto. Indien u een foto wil gebruiken of publiceren, moet u hiervoor altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vragen aan Irene Visch Fotografie.

 3. Iedere toestemming voor publicatie is slechts rechtsgeldig via een schriftelijke overeenkomst met Irene Visch Fotografie (Licentie), deze moet u op ieder verzoek van Irene Visch Fotografie kunnen tonen.

 4. Iedere toegewezen recht op publicatie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

 5. Op alle foto’s van Irene Visch Fotografie rusten auteursrechten. Het is daarom niet toegestaan deze producten te vermeerderen of te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Irene Visch Fotografie. Ook digitale bestanden zijn auteursrechtelijk beschermd en dus uitsluitend voor uw eigen gebruik en niet voor publicatie.

 6. Irene Visch Fotografie mag de foto’s, ten alle tijden naar eigen inzicht gebruiken en verkopen, mits hier geen portretten van desbetreffend persoon opstaan. Foto’s/ portretten van dieren mogen ten alle tijden naar eigen inzicht gebruikt worden door de auteur.

 7. Worden foto’s ongevraagd voor commerciële doeleinden gebruikt, dan wordt er een waarschuwing met verzoek gestuurd. Wordt hier geen gehoor aan gegeven wordt er een boete in rekening gebracht. Wordt hier weer geen gehoor aan gegeven zijn wij genoodzaakt om een advocaat in te schakelen.


7. Portretrecht

 1. Na de levering van de fotoreportage wordt er gevraagd welke foto’s op de socal media kanalen van Irene Visch Fotografie mogen verschijnen. U dient de bestandsnummers van deze foto’s door te sturen.

 2. Wilt u geen foto’s online hebben. Meld dit na de aflevering van de foto’s om verwarring te voorkomen.

Algemene voorwaarden: Tekst
bottom of page