top of page

PRIVACY VERKLARING

14.jpg
Privacy verklaring: Welkom

PRIVACY VERKLARING

Privacy verklaring Irene Visch Fotografie


1. Persoonsgegevens die worden verwerkt

Irene Visch Fotografie kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Irene Visch Fotografie, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Irene Visch Fotografie verstrekt. Irene Visch Fotografie kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 1. Uw voor- en achternaam

 2. Uw adresgegevens

 3. Uw telefoonnummer

 4. Uw e-mailadres

 5. Uw IP-adres

 6. Uw foto's


2. Waarom Irene Visch fotografie gegevens nodig heeft

Irene Visch Fotografie verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan Irene Visch Fotografie uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit fotografische dienstverlening.

Wanneer u cadeaubonnen besteld worden uw voor- en achternaam, adresgegevens en telefoonnummer gevraagd om de producten naar u op te kunnen sturen.


3. Hoelang Irene Visch Fotografie gegevens bewaart

Irene Visch Fotografie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Uw foto's die na de reportage gemaakt zijn worden 3 maanden bewaard en de foto's die U zelf heeft uitgekozen en die bewerkt zijn worden altijd bewaard. Zo kunt U altijd Uw foto's opnieuw opvragen wanneer U deze om technische redenen bent verloren. De foto's worden verwijderd wanneer U Irene Visch Fotografie daartoe verzoekt of wanneer Irene Visch Fotografie wordt beëindigd.

4. Delen met anderen

Irene Visch Fotografie verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 1. Van alle klanten die een factuur van Irene Visch Fotografie ontvangen, worden de fiscaal verplichte gegevens ook verwerkt in de financiële administratie bij Tellow. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.

 2. Voor E-mail en agenda maakt Irene Visch Fotografie gebruik van Gmail. Hierop is deze https://policies.google.com/technologies/product-privacy?hl=nl van toepassing.

 3. Wanneer U gegevens invult via de website www.irenevischfotografie.com worden deze gegevens gedeeld met Wixsite. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.

 4. De foto's waaruit U uw selectie kunt maken worden gedeeld met Pixieset. Uw naam en email adres worden ook gedeeld met Pixieset. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.

 5. Het versturen van de bewerkte foto’s gaat via wetransfer. Wetransfer slaat ook uw email adres op. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.


5. In kaart brengen van websitebezoek

Op de website van Irene Visch Fotografie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Irene Visch Fotografie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

6. Portret recht

Irene Visch Fotografie mag foto's waar U kenbaar op staat uitsluitend met uw toestemming gebruiken op onder andere de website en social media. Deze toestemming vraagt Irene Visch Fotografie na de fotoreportage. Voor publicaties ed. zal Irene Visch Fotografie U ook altijd benaderen. Let op! Portretrechten gelden niet voor paarden en honden. Deze foto's mogen ten alle tijden door Irene Visch Fotografie gebruikt worden, ook voor commerciële doeleinden.

7. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar irene.vischfotografie@gmail.com. Irene Visch Fotografie zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

8. Beveiligen

Irene Visch Fotografie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Irene Visch Fotografie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Irene Visch Fotografie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Irene Fotografie op via irene.vischfotografie@gmail.com. www.irenevischfotografie.com is een website van Irene Visch Fotografie. Irene Visch Fotografie is als volgt te bereiken:

Postadres en vestigingsadres: Prins Bernhardlaan 44, 4615 BD, Bergen op Zoom Noord-Brabant.

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:  82005877

BTW nummer: NL003628967B46

Telefoon: +31 (0) 618697787

E-mailadres: irene.vischfotografie@gmail.com

Privacy verklaring: Tekst
bottom of page