top of page

RECENSIES

Ervaringen van klanten.

Recensies: Klanten
1

HANNAH EN DOAIKE

Lieve Irene,
Súper bedankt voor de fantastische foto’s van Doaike en ons! Heel waardevol als aandenken aan onze tijd met haar 🤍 
Heel fijn ook dat je zo snel nog een plekje voor ons vrij kon maken en ondanks dat ik voor de lens staan best spannend vind er zoiets tofs van hebt kunnen maken. Je hebt echt talent!✨
Liefs van ons

social media 1.

KARIN EN RAVI

Super fijne shoot gehad! Irene denkt mee om de mooiste foto te maken en stelt de paarden gerust. Super mooi resultaat!

0O2A7705

SUZANNE EN CHOCO

Hoi Irene!
Ik wou je heel erg bedanken voor de foto's, ze zijn echt prachtig geworden! Je hebt een erg goede service geleverd en de foto's waren erg snel en mooi, heel erg bedankt!

social media 8

YONI & JILLZ

Irene neemt alle tijd voor je en staat open voor alle ideeën. Van een shoot tijdens een wedstrijd tot een shoot op het strand of portret foto's, alles kan. Ze komt ook altijd zelf met leuke aanvullingen wat ervoor zorgt dat jij net die ene foto hebt die eruit springt. Kortom een shoot met Irene is een grote aanrader!

8.

CLAUDIA & ARAGORN

Neemt de tijd voor jou en je paard. Het resultaat had ik echt heel snel in mijn mailbox! En het zijn super mooie foto's!

32.

VERENA & HORTENSIA

Hele mooie foto's mogen ontvangen en dit zelfs binnen 1 week! Super service, rustige meid en lief!

8

KATINKA & HUNK SD

Super goede fotografe die graag haar horizon verbreed en ons altijd weet te verassen met nieuwe dingen. Iedere keer als Irene er is stelt ze zich professioneel op maar is ook altijd in voor gezelligheid. 
Ook denkt ze echt met hoe dat paard en ruiter er het beste uitzien waardoor je altijd top foto's hebt. Een dikke aanrader en we werken erg graag met haar!

8.

ANNEKE EN LADY SD

Irene is een zeer goede fotograaf, die zich altijd laat inspireren en zeer gemotiveerd is! Ik mag me een trotse sponsor ruiter noemen. Ze zet de ontwikkeling van mij en mijn paard op de foto. De foto’s worden elke keer weer gaver. Wil je goed prijs kwaliteit verhouding ga dan zeker naar Irene Visch fotografie. Ze is ook altijd uit voor gezelligheid!

1

ESTHER & ZHIVAGO

Super mooie foto's van een mini sneeuwshoot ontvangen. Heel tevreden met de kwaliteit, de foto's en de snelle service!

1

CURLY & ESTEVAN

Super blij met mijn foto's en ga het zeker vaker bij je laten doen, bedankt Irene!

1.

KAYLEIGH & JILLZ

Irene is super aardig en attent. Ze denkt heel erg mee met verschillende poses etc. Ik heb de mooie foto's super snel ontvangen. De shoot was gezellig met een heel mooi resultaat!

bottom of page