top of page

PRAKTISCHE ZAKEN

14.jpg
Praktische zaken: Welkom

VOORBEREIDING OP EEN FOTOSHOOT

Het boeken

Voordat een fotoshoot geboekt wordt, zult u moeten nagaan welk pakket u graag wilt en welke extra opties u graag zou willen toevoegen. 
Vermeld alles tijdens het boeken van een fotoshoot bij opmerkingen. Voeg hier het pakket, wat voor shoot en welke extra's u zou willen.

Praktische zaken: Tekst

Voorbereiding fotoshoot

Er is een dag en tijd afgesproken waarop ik langs kom om een prachtige reportage te maken.

Zorg er dan voor dat uw paard en u klaar staan. Dit houdt in dat uw paard volledig gepoetst en eventueel geknot is. 

Is er voor actie/ rijfoto's gekozen? Dan staat uw paard gezadeld al klaar, tenzij u een set van mij huurt. Dan staat uw paard klaar om gezadeld te worden.

Zorg ervoor dat er vanuit uw kant een assistent mee is. Een assistent die kan helpen om uw paard leuk te laten kijken en u en mij kan assisteren tijdens het shooten.

Vindt u het prettig dat er iemand bij is tijdens de actie/ rij shoot zodat uw foto's er nog beter uitzien? Dit mag, alleen moet deze persoon buiten de bak staan en vanuit daar aanwijzingen geven. Zelf zal ik ook enkele aanwijzingen geven tijdens de shoot.

Praktische zaken: Tekst

Tijdens de fotoshoot

Relax! Dit is het keywoord voor tijdens een fotoshoot bij mij. Ja er zit een tijd aan gebonden, maar de rust is het belangrijkste voor mij want stress brengt geen mooie foto's!

Hebben we een uur en wil het niet lukken en gaan we een halfuurtje langer door? Maakt niet uit! Het gaat om het resultaat. Blije jij, blij paard, blije ik en een prachtig resultaat.

Heeft u ideeën of suggesties tijdens de shoot? Dan kunnen we dit altijd doen. Ik sta overal voor open. Of heeft u juist een bepaalde houding in gedachten en wilt u dit graag proberen? Dit mag altijd. Zelf zal ik ook een aantal suggesties doen en ideeën inbrengen. 

Praktische zaken: Tekst

Na de fotoshoot

De fotoshoot is succesvol verlopen en u kunt niet wachten tot het eindresultaat.
Binnen 5 werkdagen ontvangt u een persoonlijke bestelpagina waarop u uw favoriete foto's kunt bestellen. Na het doorsturen van uw favorieten kunt u uw gekozen foto's binnen 2-3 weken op de mail verwachten.

Praktische zaken: Tekst

Kleding advies

Heeft u een fotoreportage geboekt en heeft u geen idee wat u aan moet trekken?
ALs u een reportage heeft geboekt met het doel om bijvoorbeeld rijfoton t gaan maken. Zorg er dan voor dat bijvoorbeeld uw paard in een bijpassend setje voor de lens komt en u hierbij bijpassende ruiterkleding draagt.
Heeft u een portret shoot geboekt en weet u niet zo goed wat u dan het beste aan kan trekken? Blijf dan dicht bij de natuur. Effen kleuren en warme tinten doen het altijd erg goed bij dit soort foto's. Trek vooral geen printjes aan dit kan erg storend zijn op de foto.

Praktische zaken: Tekst
bottom of page